Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkové šneky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 22

Energie7 299 kJ /
1 745 kcal
Bílkoviny53,75 g
– z toho živočišné bílkoviny22,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,16 g
Tuky35,31 g
– nasycené17,63 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené10,17 g
–– polynenasycené3,83 g
––– omega 30,38 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 334 mg
Sodík 669 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy287,98 g
– cukry82,98 g
––– laktóza20,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
40 g 40 g cukru krupice Cukr bílý 40 g
20 g 20 g rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
140 ml 140 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 140 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový pudink (prášek) Puding v prášku 40 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
rozinky Rozinky
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1/2 1/2 vejce Vejce slepičí 35 g
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru Cukr vanilkový 5 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.