Nutriční hodnoty (Pudinkové šneky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 22
Energie | 7 299 kJ / 1 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,16 g |
Tuky | 35,31 g |
– nasycené | 17,63 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 10,17 g |
–– polynenasycené | 3,83 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 669 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 287,98 g |
– cukry | 82,98 g |
––– laktóza | 20,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
40 g 40 g cukru krupice | Cukr bílý | 40 g |
20 g 20 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 20 g |
15 g 15 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
140 ml 140 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 140 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1/2 1/2 vejce | Vejce slepičí | 35 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
rozinky | Rozinky | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1/2 1/2 vejce | Vejce slepičí | 35 g |
1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |