Nutriční hodnoty (Turnedo Negro)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 081 kJ / 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 8,43 g |
| – nasycené | 3,72 g |
| – nenasycené | 3,82 g |
| –– mononenasycené | 3,62 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hovězí vysoký roštěnec nebo rump (kýta) | Hovězí roštěnec | 200 g |
| olivový olej - 1 lžička lžička | Olej olivový | |
| rybí omáčka - 1 lžička lžička | Rybí omáčka | |
| ústřicová omáčka 1 PL 1 PL | Ústřicová omáčka | 15 ml |
| tmavá sojová omáčka 1 PL 1 PL | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
| máslo - plátek plátek | Máslo kravské | |
| švestkové víno - 2 PL PL | Víno ovocné červené sladké |