Nutriční hodnoty (Pikantní dušená plec s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 110 kJ / 1 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 208,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 201,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
| Tuky | 46,27 g |
| – nasycené | 12,25 g |
| – nenasycené | 22,84 g |
| –– mononenasycené | 18,82 g |
| –– polynenasycené | 4,02 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 19,04 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 2,32 g |
| Sůl | 5,23 g |
| Sacharidy | 65,65 g |
| – cukry | 47,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2,5 dl 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce zeleninové směsi Harissa | Mrkev mražená | 15 g |
| 3 dl 3 dl masového vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |