Nutriční hodnoty (Kuřecí medailonky s pórkem a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 172 kJ / 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,25 g |
| Tuky | 47,05 g |
| – nasycené | 21,91 g |
| – nenasycené | 23,86 g |
| –– mononenasycené | 19,91 g |
| –– polynenasycené | 3,96 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 1,55 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 1,97 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 23,15 g |
| – cukry | 0,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg kuřecích řízků | Kuře prso | 500 g |
| 7 7 polévkových lžic olivového oleje | Olej olivový | |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojovky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička drceného barevného pepře | Pepř barevný | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 dkg 5 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 7 7 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1/2 1/2 většího pórku | Pórek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu sojovky | Sójová omáčka Tamari |