Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 868 kJ / 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,72 g |
Tuky | 80,83 g |
– nasycené | 10,22 g |
– nenasycené | 63,46 g |
–– mononenasycené | 18,14 g |
–– polynenasycené | 45,32 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 11,52 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 37,10 g |
– cukry | 22,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku třený nebo prolisovaný | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
100 ml 100 ml majolky nebo jogurtu | Majonéza | 100 g |
4 4 nakládané okurky nastrouhané | Okurka polní zavařená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |