Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 868 kJ /
925 kcal
Bílkoviny8,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,72 g
Tuky80,83 g
– nasycené10,22 g
– nenasycené63,46 g
–– mononenasycené18,14 g
–– polynenasycené45,32 g
––– omega 31,00 g
Vláknina11,52 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,30 g
Sacharidy37,10 g
– cukry22,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 300 g 300 g červené řepy Červená řepa čerstvá 300 g
6 stroužků 6 stroužků česneku třený nebo prolisovaný Česnek čerstvý 42 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
100 ml 100 ml majolky nebo jogurtu Majonéza 100 g
4 4 nakládané okurky nastrouhané Okurka polní zavařená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.