Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 868 kJ / 925 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,72 g |
| Tuky | 80,83 g |
| – nasycené | 10,22 g |
| – nenasycené | 63,46 g |
| –– mononenasycené | 18,14 g |
| –– polynenasycené | 45,32 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 11,52 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 37,10 g |
| – cukry | 22,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 300 g 300 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 300 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku třený nebo prolisovaný | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
| 100 ml 100 ml majolky nebo jogurtu | Majonéza | 100 g |
| 4 4 nakládané okurky nastrouhané | Okurka polní zavařená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |