Nutriční hodnoty (Cizrna na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 257 kJ / 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,60 g |
| Tuky | 12,70 g |
| – nasycené | 1,74 g |
| – nenasycené | 10,10 g |
| –– mononenasycené | 3,68 g |
| –– polynenasycené | 6,42 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 76,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 540 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 84,00 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g suché cizrny (přes noc namočit) | Cizrna | 200 g |
| 300 g 300 g kořenové zeleniny na nudlicky (nebo směs pod svíčkovou) | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| hrst hrst kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| hrst hrst mungo výhonků nebo hrášku | Mungo | |
| bujon nebo harmonie chuti podle chuti | Bujón hovězí | |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový |