Kuřecí maso dobré hospodyně

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: cca 60 min 2-3 porce Drůbeží maso 19 názorů

Suroviny

kuřecí stehna
200 g brambor nakrájených na kostičky
100 g drůbežích jater
1 cibule
1 lžíce másla
100 g karotky
100 g mraženého hrášku
8 kusů žampionů
2-3 lžíce smetany ke šlehání
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí díly osolíme a obalíme v hladké mouce.

  2. Cibuli lehce orestujeme na másle, přidáme obalené maso a opečeme jej z obou stran.

  3. I se základem vložíme na pekáč a dáme do vyhřáté trouby.
    Zhruba po 10-15 minutách přidáme k masu brambory na kostičky, nadrobno nakrájená játra, nakrájenou karotku, zelený hrášek a žampiony nakrájené na plátky.

  4. Pečeme do zlatava.
    Zhruba 5 minut před dopečením celou směs pokapeme smetanou a již necháme jen prohřát.

    Můžeme konzumovat samotné, nebo s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 654 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí maso dobré hospodyně

1 2

Tématické fráze: recepty kuřecí maso recepty na kuřecí maso kuřecí maso recepty recepty ládi hrušky z kuřecího masa láďa hruška kuřecí paličky tncz nova levné recepty ládi hrušky kuřecí křídla dobré recepty z kuřecího masa recept kuřecí maso recepty ládi hrušky kureci maso láďa hruška kuřecí křídla recepty z kuřecího masa tncz nova levné recepty ládi hrušky top recepty kuřecí maso recept z kuřecího masa kureci maso kuřeci paličky ladi hrušky recept na kuřecí maso recepty kuřecí maso lada hruska lada hruška kuřecí maso kuřecí maso recept

Zapomněl/a jsem heslo