Nutriční hodnoty (Kadlíkova erteplová směs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 241 kJ / 1 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,87 g |
| Tuky | 2,47 g |
| – nasycené | 0,35 g |
| – nenasycené | 0,81 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 44,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 203,70 g |
| – cukry | 39,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg malých brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| trošku trošku mraženého hrášku s kukuřicí | Hrášek zelený mražený | |
| trošku trošku zavařených dušených hříbků v sádle | Hřib čerstvý | |
| sušená pažitka | Pažitka čerstvá | |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| kadeřavá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| tymián | Tymián sušený |