Nutriční hodnoty (Makedonské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 044 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 1,44 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 0,98 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
| – cukry | 20,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Hovězí maso (čistý ořez ze steakového masa) -600g | Hovězí kýta | |
| 1 dcl 1 dcl Tuku (olej) | Margarín | |
| 100 g 100 g Cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g Rajčatový protlak | Protlak rajčatový | 100 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g Fazolky zelené krájené | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 2 2 polévkové lžíce Solamylu | Bramborový škrob | |
| 1 dcl 1 dcl Červené víno dezertní | Víno červené suché | 100 ml |
| Cukr krystal | Cukr bílý |