Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Zajíc na smetaně se zeleninou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min

180 min (45 min příprava + 135 min tepelná úprava)

1. 11. 2012 18:24

Suroviny

Porce: 6-8 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 628 kJ / 3 257 kcal
Bílkoviny220,16 g
Tuky237,35 g
Vláknina24,95 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,30 g
Sacharidy48,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud potřebujete masíčko vykostit ještě horké, držte ho zakryté talířem, nebo se vysuší!

Recept je z knihy Jany Horecké "Velká obrazová kuchařka" a je mírně upraven.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

M.Pavlíček

20. 7. 2014 15:41

Opravdu barbarství podávat k zajíci na smetaně kupovaný knedlík.:-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 12. 2012 17:04

Paráda!! Dobrý tip na zajíce:-p. Provedu, až zase koupím stehna v akci:-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 11. 2012 15:59

Dana61:Co se chystáš péct hovězí nebo králíka ? Jestli hovězí,tak dej o pul lžičky víc tymiánu jak je v mém receptu ,hovězí ho vstřebá víc. A je to celkově chutnější a voní to víc po divině ! Jestli králíka dej více cibule ,slaniny .Víc tymiánu nedoporučuju jinak se to hádá,s tím jemným masem.;-)

Dana61

8. 11. 2012 15:41

Veronika.Hrozna:já ti opravdu věřím, že chuť je trochu jinde:-p ale když nemám zajíce:-// tak co mám asi tak dělat:-D pravdu máš, že i králík je chuťově jinde, ale strávníkům to vykládat nebudu - moc jim tahle "divočina" chutná:yes: tak co:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 11. 2012 20:02

Já už také nemám zajíčka, ale lovecká sezona začíná a za dva týdny už bude čerstvý.Tento byl z mrazáku poslední Mohykán maličký zaječí hřbetík .Sotva nám to stačilo na jeden obídek pro dva.:-(( Ale za týden už budu debužirovat a dělat zaječí paštiku a tak! :-D

suslajda suslajda

2. 11. 2012 16:15

Vypadá to moc dobře, ale problém je sehnat zajíce:-Sdivočinu máme moc rádi:yes::yes:+8

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 11. 2012 13:50

rozmarynaH: I takto upravený králík je pochoutka,dá se udělat i hovězí,ale není to ta chuť ! :-)

rozmarynaH rozmarynaH

2. 11. 2012 13:17

Tak nějak podobně jsem dělala králíka, ale to už je dávno. Rodiče už nejsou a králící tím pádem už také nejsou. Vím, že to byla úžasná dobrůtka. +7:yes:

danielle72 danielle72

2. 11. 2012 11:32

Mňam:-K:yes:, škoda, že nám tu zajíci neběhají po zahradě, to by mi neutekli :-p

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 11. 2012 10:36

Dana61:Stejné to není,ale moje tchýně to dělala tak ,že dala jedno stehno ze zajíce a zbytek hovězí.Jedna z jejich kamarádek nejedla divočinu a když ji pozvala na oběd s hovězím na smetaně tak udělala přesně tohle. Když se ovšem její kamarádka domohla receptu a udělala totéž s hovězím ,tak to samosebou nebyla stejná chuť.Vrtalo jí to hlavou proč to její hovězí není tak dobré! Tchýně umřela i s tímto tajemstvím a nikdy to kamarádce neprozradila a jelikož ji kamarádka přežila o pár let ,my jsme jí to také neřekli ! :-D Jo a zapoměla jsem napsat ,že to trvalo asi 50 let,co se cpala zajícem,aniž o tom věděla.

Dana61

2. 11. 2012 09:41

mňamka - zase do mě se zajícem, ale máš pravdu hovězí je také k jídlu:yes::-D a myslím, že i cenově stejné jako ten zajíc:-//:-D

aisha

1. 11. 2012 18:55

Velmi dobre jidlo..:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 11. 2012 18:43

Zajíčka bych si dala, mňamk,a vypadá to podle receptu moc dobře:-K;-):yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

1. 11. 2012 18:43

Chambord: Ta tvoje kachna mě pronásleduje i v noci ,už se mi o ní i zdálo ! :-O

Chambord

1. 11. 2012 18:39

Omáčky miluji a zvěřinu taktéž. pěkné.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zajic na smetane zajíc na smetaně recept zajic na smetaně kluci v akci králík na smetaně kluci v akci králík na smetaně se zeleninou recept zajíc na smetaně zajíc na smetaně recepty recepty zajic na smetaně recepty divocina zajic králík na zelenině kluci v akci recept na zajíce na smetaně zajíc na smetaně video zajíc recept zajic na zelenine pečený zajíc na smetaně zajic recepty peceny zajic na zelenine zajíc na smetaně,recept recepty zajíc zaječí stehna na smetaně

Suroviny: maso zaječí, slanina uzená, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, pepř mletý, tymián, vývar masový, ocet, smetana na vaření, hořčice

TopRecepty.cz

Zajíc na smetaně se zeleninou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13z0