Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medový perník s ořechy a rozinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie40 767 kJ /
9 744 kcal
Bílkoviny188,34 g
– z toho živočišné bílkoviny68,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny119,62 g
Tuky345,74 g
– nasycené80,58 g
– nenasycené238,50 g
–– mononenasycené133,75 g
–– polynenasycené104,75 g
––– omega 311,46 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 1,29 g
Sůl2,97 g
Sacharidy1 447,19 g
– cukry715,21 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
25 lžic 25 lžic tuku (rozpuštěného) Margarín 375 g
6 lžic 6 lžic medu Med nepasterovaný 216 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
40 dkg 40 dkg cukru krupice Cukr bílý 400 g
2 2 vanilinové cukry Cukr vanilkový
2 2 prášky do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
10 dkg 10 dkg rozinek Rozinky 100 g
10 dkg 10 dkg vlašských ořechů (sekaných) Vlašské ořechy 100 g
čokoládová poleva (na ozdobu) Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.