Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované kuře bez grilu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava, dle velikosti kuřete)

13. 10. 2011 17:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota414 kJ / 99 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky11,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol0 mg
Sodík6 000 mg
Sůl15,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nechceme jako přílohu pečivo nebo bramborový salát, který se také velice dobře hodí, můžeme na dno kastrolu nebo pekáčku dát pár na čtvrtiny rozkrojených brambor, které trošku osolíme a posypeme kmínem. Kuře opravdu chutná jako grilované. Ráda dělávám i "Kuře na soli", které je zde v rcp také uvedeno, jen tam se mi nelíbilo, že vlastně veškerá sůl jde vniveč. Jednou jsem si ji zkusila uschovat v lednici, ale brzo žlukne. Takto upravené chutná vlastně stejně a soli potřebujeme jen polévkovou lžíci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Hana

28. 6. 2017 21:22

Jestli vám došly nápady na recepty na grilování, mohu doporučit tento www.grilykrby.cz/recepty-na-grilovani/drubez-na-grilu/hamburger-s-trhanym-masem/.

Anna Kocikova

31. 8. 2016 17:33

AnnaB.: vím,že hodně lidí připravuje kuře na plechovce od piva nebo koly,ale já jsem zatím tu odvahu nenašla:-8Moc nevěřím tomu barevnému potisku:-(
Růža(neregistrovaná):-K:-K

AnnaB.

20. 8. 2016 17:26

Super nápad s mřížkou :yes: já dělám grilované kuře na plechovce od piva :-p naleju do ní vodu a postavím na to kuře na pekáček, zvlhčuje se jakoby zevnitř takže se nevysuší a zvrchu je krásně ogrilované ze všech stran...jen teď jsme koupili nový sporák a trouba je dost nízká takže tam kuře už nejde postavit, jenom položit tak aspoň vyzkouším něco nového :-8

Růža

13. 1. 2016 13:03

Tak dnes jsem dělala kuřátko na grilu v troubě s domácíma hranolkama a musím říci,že bylo vynikající.Jen asi půl hod. před dopečením jsem ho obrátila aby se také opekla druhá strana.Mělo fakt chuť grilovaného kuřete.Děkuji za takový výborný recept.:-p

Anna Kocikova

20. 2. 2015 23:45

Ivana79:Ivanko,děkuji za vyzkoušení,fotky,komentář i hodnocení:-K:-K
S grilovacím kořením na kuře to muselo být také moc dobré:-p:yes:

Ivana79

19. 2. 2015 12:41

Anička,pridávam 38.bod :yes: a fotku.Zaujala ma táto úprava a navyše som kúpila zmes korenia "Grilované kura" :-) Takže to malo naozaj taký šmrnc,moc dobré :-p:-p:yes:

Anna Kocikova

12. 5. 2014 21:45

pazderka83:Děkuji za vyzkoušení i komentář:-K:-)

pazderka83

12. 5. 2014 19:46

Mekke a stavnate kure... chutnalo mi, ale ackoli jsem se drzela receptu a delala jen stehynka, tak jako grilovane kure si predstavuji uplne neco jineho. A presto ze z toho nebyl ani partner odvazan, tak za vyzkouseni to stalo. Brambory byly vynikajici.

Anna Kocikova

7. 11. 2013 15:32

martiline:Martinko,také někdy špoupnu kuřecí nohy,nebo čtvrtky do trouby jen tak na takovém starém,silném talíři po babičce.Masíčko je krásně šťavnaté,ale jak píšeš,chybí ve spod ta opečené kůžička:-p
Na té mřížce je to fajn a ještě,když dáš pod ni do pekáčku,nebo kastrolu nakrájenou zeleninu,podliješ trochou vývaru/vody,tak vypečená šťáva z kuřete na to hezky kape a v závěru je to príma bašta:-p
Jsem ráda,že Tě to zaujalo,díky:-K:-K

martiline

7. 11. 2013 15:24

Výborný nápad. Dělávám takhle kuře na talíři, jen mne nenapadla ta mřížka, takže není zespodu krásná zlatavá kůžička-kůrčička. :-) Vyzkouším ...

Anna Kocikova

6. 11. 2013 17:40

1974andrea:Stehýnka jsou z celého kuřete nejlepší:-*jsou vždy krásně šťavnatá:-p
Andri,díky i za príma fotky:-KJsou prudce jedlé:-K:yes:

Jitkas

6. 11. 2013 09:51

U nas taky stehynka. Kdyz delam cele, strcim do nej vetvicku rozmarynu, kdyz je na kusy, pod kazdy dil kurete kousek. Hezky ho ovoni.

1974andrea

6. 11. 2013 09:27

U nás byla včera jenom stehýnka, ale stejně je máme nejraději;-):-D Posílám fotečky;-)

Anna Kocikova

5. 2. 2013 16:22

Suzuk:Moc děkuji za přidané fotky i komentář:-K:-KS tou částí formy je to príma nápad:yes:Díky za podělení se:-)

misza

3. 2. 2013 23:07

Suzuk: tento díl formy je u nás od novoty nevyužitý. Použít ho na kuře:-D Bezva nápad;-)

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilovane kure v troube kuře grilované v troubě grilované kuře grilovane kure na grilu kuře na grilu v troubě jak grilovat kuře v troubě kuře na grilu grilování kuřete v troubě grilované kuře bez grilu celé kuře na grilu kuře na grilu recept jak ugrilovat kure v troube grilované kuře recept grilované kuře na soli kure jako grilované jak grilovat kuře grilování bez grilu kuře grilovane recept na grilované kuře kuře na gril

Suroviny: kuře, olej, sůl

TopRecepty.cz

Grilované kuře bez grilu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNY7