Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 961 kJ /
1 903 kcal
Bílkoviny92,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny92,62 g
Tuky67,55 g
– nasycené9,40 g
– nenasycené56,21 g
–– mononenasycené38,67 g
–– polynenasycené17,54 g
––– omega 30,68 g
Vláknina162,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy150,09 g
– cukry36,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 nakrájené salátové okurky Okurka salátová čerstvá
3 3 jarní cibulky najemno nakrájené Cibulka jarní čerstvá
250 g 250 g cherry rajčátek nebo normálních rajčat na kousky Rajčata cherry 250 g
400 g 400 g cizrny (plechovka) Cizrna 400 g
1 hrnek 1 hrnek nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 250 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných mátových lístků Máta peprná list čerstvá 30 g
125 125 g sýru feta nakrájené na malé kousky Sýr feta
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.