Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 961 kJ / 1 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 92,62 g |
Tuky | 67,55 g |
– nasycené | 9,40 g |
– nenasycené | 56,21 g |
–– mononenasycené | 38,67 g |
–– polynenasycené | 17,54 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 162,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 150,09 g |
– cukry | 36,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 nakrájené salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
3 3 jarní cibulky najemno nakrájené | Cibulka jarní čerstvá | |
250 g 250 g cherry rajčátek nebo normálních rajčat na kousky | Rajčata cherry | 250 g |
400 g 400 g cizrny (plechovka) | Cizrna | 400 g |
1 hrnek 1 hrnek nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | 30 g |
125 125 g sýru feta nakrájené na malé kousky | Sýr feta | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |