Nutriční hodnoty (Cizrnový salát s fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 961 kJ / 1 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 92,62 g |
| Tuky | 67,55 g |
| – nasycené | 9,40 g |
| – nenasycené | 56,21 g |
| –– mononenasycené | 38,67 g |
| –– polynenasycené | 17,54 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 162,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 150,09 g |
| – cukry | 36,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 nakrájené salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 3 3 jarní cibulky najemno nakrájené | Cibulka jarní čerstvá | |
| 250 g 250 g cherry rajčátek nebo normálních rajčat na kousky | Rajčata cherry | 250 g |
| 400 g 400 g cizrny (plechovka) | Cizrna | 400 g |
| 1 hrnek 1 hrnek nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaných mátových lístků | Máta peprná list čerstvá | 30 g |
| 125 125 g sýru feta nakrájené na malé kousky | Sýr feta | |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |