Nutriční hodnoty (Pangas v česneku a bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 092 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,89 g |
| Tuky | 17,03 g |
| – nasycené | 4,25 g |
| – nenasycené | 8,00 g |
| –– mononenasycené | 5,86 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,06 g |
| Cholesterol | 520 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 58,17 g |
| – cukry | 5,25 g |
| ––– laktóza | 1,47 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filety pangasia | Pangas filet | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6-8 lžic 6-8 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| hrst hrst čerstvých nasekaných bylinek (pažitka, petrželka, libeček, šalvěj) | Petržel nať čerstvá | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |