Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie998 kJ /
239 kcal
Bílkoviny10,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,42 g
Tuky2,22 g
– nasycené0,54 g
– nenasycené1,50 g
–– mononenasycené0,69 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,00 g
Vláknina24,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy34,10 g
– cukry18,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g čerstvých - mražených fazolových lusků Fazolky mražené 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
cca 200 g cca 200 g pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 200 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
sůl Sůl mořská
trocha trocha cukru Cukr bílý
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru (odstraníme vlákna) Celer řapíkatý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.