Nutriční hodnoty (Rybí karbanátky nastavené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 663 kJ / 1 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 36,10 g |
| – nasycené | 9,66 g |
| – nenasycené | 26,14 g |
| –– mononenasycené | 17,78 g |
| –– polynenasycené | 8,36 g |
| ––– omega 3 | 0,78 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 76,60 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 200 g 200 g zeleného hrášku nebo fazolek nebo brokolice | Hrášek zelený | 200 g |
| 500 g 500 g Pangas | Pangas filet | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| chilli omáčka | Chilli omáčka |