Nutriční hodnoty (Spaldova polevka se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,96 g |
| Tuky | 63,34 g |
| – nasycené | 8,73 g |
| – nenasycené | 54,37 g |
| –– mononenasycené | 46,94 g |
| –– polynenasycené | 7,44 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 97 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 34,93 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 gr 200 gr špaldy | ||
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| okrajové listy listy zeleného salátů (které se obyčejně do salátů nepoužívají - tmavší, či více ovadle) | Salát hlávkový čerstvý | |
| 4-8 lžic 4-8 lžic olivového oleje | Olej olivový | 66 ml |
| sůl | Sůl mořská | |