Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třepací dort s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 9

Energie6 975 kJ /
1 667 kcal
Bílkoviny10,50 g
– z toho živočišné bílkoviny10,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky175,00 g
– nasycené110,00 g
– nenasycené60,00 g
–– mononenasycené50,00 g
–– polynenasycené10,00 g
––– omega 31,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 150 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,50 g
– cukry12,50 g
––– laktóza12,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 Créme Olé (pudink za studena) Puding v prášku
2 2 mandarinkové kompoty Mandarinka zavařená
0,5 l 0,5 l šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
želatina v prášku Želatina vepřová
různé druhy ovoce Jahody čerstvé
kulatý korpus

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.