Nutriční hodnoty (Třepací dort s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 9
| Energie | 6 975 kJ / 1 667 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 175,00 g | 
| – nasycené | 110,00 g | 
| – nenasycené | 60,00 g | 
| –– mononenasycené | 50,00 g | 
| –– polynenasycené | 10,00 g | 
| ––– omega 3 | 1,50 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 500 mg | 
| Sodík | 150 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 12,50 g | 
| – cukry | 12,50 g | 
| ––– laktóza | 12,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 Créme Olé (pudink za studena) | Puding v prášku | |
| 2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
| 0,5 l 0,5 l šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml | 
| želatina v prášku | Želatina vepřová | |
| různé druhy ovoce | Jahody čerstvé | |
| kulatý korpus | 
 
	