Nutriční hodnoty (Třepací dort s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 9
Energie | 6 975 kJ / 1 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 175,00 g |
– nasycené | 110,00 g |
– nenasycené | 60,00 g |
–– mononenasycené | 50,00 g |
–– polynenasycené | 10,00 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 150 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 12,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 Créme Olé (pudink za studena) | Puding v prášku | |
2 2 mandarinkové kompoty | Mandarinka zavařená | |
0,5 l 0,5 l šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
želatina v prášku | Želatina vepřová | |
různé druhy ovoce | Jahody čerstvé | |
kulatý korpus |