Nutriční hodnoty (Lovecká)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 187 kJ / 284 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 22,20 g |
| – nasycené | 14,38 g |
| – nenasycené | 6,62 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,62 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 88 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 10,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| silný vývar z jeleních kostí | Vývar masový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 100 g 100 g žampiony | Žampion čerstvý | 100 g |
| máslo plátek plátek | Máslo kravské | |
| 200 g 200 g kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |