Nutriční hodnoty (Vepřové na zázvoru s kari pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 134 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,87 g |
| Tuky | 28,59 g |
| – nasycené | 17,05 g |
| – nenasycené | 10,75 g |
| –– mononenasycené | 9,12 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 34,50 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 137,37 g |
| – cukry | 21,97 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Vepřové plece - 4 větší řízky | Vepřová plec | |
| soli | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
| 4 lžičky 4 lžičky čerstvého nastrouhaného zázvoru (zázvoru) | Zázvor sušený | 28 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g hrášku | Hrášek zelený | 250 g |
| 30 g 30 g másla do pyré | Máslo kravské | 30 g |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo na opékání masa | Máslo kravské |