Nutriční hodnoty (Vepřové na zázvoru s kari pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 134 kJ / 988 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 28,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,87 g | 
| Tuky | 28,59 g | 
| – nasycené | 17,05 g | 
| – nenasycené | 10,75 g | 
| –– mononenasycené | 9,12 g | 
| –– polynenasycené | 1,62 g | 
| ––– omega 3 | 0,14 g | 
| Vláknina | 34,50 g | 
| Cholesterol | 77 mg | 
| Sodík | 61 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 137,37 g | 
| – cukry | 21,97 g | 
| ––– laktóza | 0,24 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| Vepřové plece - 4 větší řízky | Vepřová plec | |
| soli | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g | 
| 4 lžičky 4 lžičky čerstvého nastrouhaného zázvoru (zázvoru) | Zázvor sušený | 28 g | 
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g | 
| 250 g 250 g hrášku | Hrášek zelený | 250 g | 
| 30 g 30 g másla do pyré | Máslo kravské | 30 g | 
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| máslo na opékání masa | Máslo kravské | 
 
	