Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na zázvoru s kari pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 134 kJ /
988 kcal
Bílkoviny28,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,87 g
Tuky28,59 g
– nasycené17,05 g
– nenasycené10,75 g
–– mononenasycené9,12 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,14 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy137,37 g
– cukry21,97 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Vepřové plece - 4 větší řízky Vepřová plec
soli Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky kari koření Kari 10 g
4 lžičky 4 lžičky čerstvého nastrouhaného zázvoru (zázvoru) Zázvor sušený 28 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g hrášku Hrášek zelený 250 g
30 g 30 g másla do pyré Máslo kravské 30 g
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
máslo na opékání masa Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.