Nutriční hodnoty (Jednoduchý upravený vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 775 kJ / 424 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
| Tuky | 11,06 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 4,96 g |
| –– mononenasycené | 3,50 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 2,10 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 156 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 58,66 g |
| – cukry | 10,36 g |
| ––– laktóza | 6,86 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vrchovatý hrnek hrnek kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
| 1-2 hrsti 1-2 hrsti pekingského zelí (na nudličky) | Zelí pekingské čerstvé | |
| petrželka (může i mražená) | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 140 ml 140 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 140 ml |
| 7 lžic 7 lžic mouky (celozrnné) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
| olej | Olej řepkový |