Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý upravený vývar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 775 kJ /
424 kcal
Bílkoviny21,49 g
– z toho živočišné bílkoviny13,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,05 g
Tuky11,06 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené4,96 g
–– mononenasycené3,50 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,11 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy58,66 g
– cukry10,36 g
––– laktóza6,86 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vrchovatý hrnek hrnek kuřecího vývaru Vývar kuřecí
1-2 hrsti 1-2 hrsti pekingského zelí (na nudličky) Zelí pekingské čerstvé
petrželka (může i mražená) Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
140 ml 140 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 140 ml
7 lžic 7 lžic mouky (celozrnné) Mouka pšeničná hladká 70 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.