Nutriční hodnoty (Jednoduchý upravený vývar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 775 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,05 g |
Tuky | 11,06 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,96 g |
–– mononenasycené | 3,50 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 156 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 58,66 g |
– cukry | 10,36 g |
––– laktóza | 6,86 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vrchovatý hrnek hrnek kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | |
1-2 hrsti 1-2 hrsti pekingského zelí (na nudličky) | Zelí pekingské čerstvé | |
petrželka (může i mražená) | Petržel nať čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
140 ml 140 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 140 ml |
7 lžic 7 lžic mouky (celozrnné) | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
olej | Olej řepkový |