Nutriční hodnoty (Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 147,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,98 g |
| Tuky | 114,37 g |
| – nasycené | 48,44 g |
| – nenasycené | 58,26 g |
| –– mononenasycené | 47,71 g |
| –– polynenasycené | 10,55 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,60 g |
| Sacharidy | 176,40 g |
| – cukry | 28,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového plecka ( krkovička, kotleta) | Vepřová plec | 600 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 100 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 200 g 200 g ječných krup | Kroupy ječné | 200 g |
| 2 2 sterilované okurky ve sladkokyselém nálevu (střední velikost) | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |