Nutriční hodnoty (Krkovička v alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 477 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,44 g |
| Tuky | 1,34 g |
| – nasycené | 0,31 g |
| – nenasycené | 0,31 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 33,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 61 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 118,80 g |
| – cukry | 22,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 plátky 2 plátky naložené krkovice | Vepřová krkovice | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| 2 plátky 2 plátky sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| žampiony | Žampion čerstvý |