Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 300 kJ /
311 kcal
Bílkoviny3,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,70 g
Tuky26,66 g
– nasycené6,50 g
– nenasycené19,81 g
–– mononenasycené17,16 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,07 g
Vláknina5,72 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy13,34 g
– cukry7,08 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 1 velká cibule - půlkolečka Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku - na plátky Česnek čerstvý 7 g
4 4 velké červené řepy (uvařené doměkka, nahrubo nastrouhané) Červená řepa čerstvá
2 lžíce 2 lžíce octa - podle chuti Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu Křen čerstvý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.