Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 1 300 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
Tuky | 26,66 g |
– nasycené | 6,50 g |
– nenasycené | 19,81 g |
–– mononenasycené | 17,16 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 5,72 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 13,34 g |
– cukry | 7,08 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 1 velká cibule - půlkolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku - na plátky | Česnek čerstvý | 7 g |
4 4 velké červené řepy (uvařené doměkka, nahrubo nastrouhané) | Červená řepa čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce octa - podle chuti | Ocet lihový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |