Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 300 kJ /
311 kcal
Bílkoviny3,10 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,70 g
Tuky26,66 g
– nasycené6,50 g
– nenasycené19,81 g
–– mononenasycené17,16 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,07 g
Vláknina5,72 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy13,34 g
– cukry7,08 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké červené řepy Červená řepa čerstvá
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octa (dle chuti) Ocet lihový 30 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu Křen čerstvý 15 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.