Nutriční hodnoty (Zálivky na salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 37 779 kJ / 9 029 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 448,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 448,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,24 g |
| Tuky | 796,25 g |
| – nasycené | 139,83 g |
| – nenasycené | 611,40 g |
| –– mononenasycené | 447,55 g |
| –– polynenasycené | 163,85 g |
| ––– omega 3 | 41,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 960 mg |
| Sodík | 57,61 g |
| Sůl | 144,00 g |
| Sacharidy | 17,55 g |
| – cukry | 4,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 polévkové lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | |
| 4 4 polévkové lžíce arašídového oleje | Olej podzemnicový | |
| 1 1 polévková lžíce pasty wasabi | Wasabi pasta | |
| 1/2 1/2 čajové lžičky soli | Sůl mořská | |
| 8 filetů 8 filetů ančoviček | Ančovičky v oleji | 1600 g |
| 60 ml 60 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 60 ml |
| 60 ml 60 ml česnekového oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| 175 ml 175 ml olivového oleje | Olej olivový | 175 ml |
| 4 4 polévkové lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 2 2 polévkové lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 80 ml 80 ml citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 80 ml |
| 250 ml 250 ml řepkového oleje | Olej řepkový | 250 ml |
| 1 1 čajová lžička soli | Sůl mořská |