Nutriční hodnoty (Irský guláš sv.Patrika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 787 kJ / 7 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 482,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 475,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 454,74 g |
– nasycené | 279,10 g |
– nenasycené | 166,41 g |
–– mononenasycené | 55,34 g |
–– polynenasycené | 111,07 g |
––– omega 3 | 0,82 g |
Vláknina | 24,79 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 68,12 g |
Sůl | 183,82 g |
Sacharidy | 323,73 g |
– cukry | 21,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg skopové kýty (já dělala z hovězího) | Jehněčí kýta | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
špetka špetka sušeného tymiánu (nebo větvička čerstvého) | Tymián sušený | |
2 litry 2 litry masoxu nebo vývaru z kostí | Bujón hovězí | 2000 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |