Nutriční hodnoty (Vanilkovo karamelový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 12 159 kJ / 2 906 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 142,24 g |
| – nasycené | 15,16 g |
| – nenasycené | 112,90 g |
| –– mononenasycené | 80,70 g |
| –– polynenasycené | 32,20 g |
| ––– omega 3 | 9,13 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 348,80 g |
| – cukry | 204,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 10 lžic 10 lžic vlažné vody | Voda | 180 ml |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| borůvková marmeláda | Marmeláda borůvková | |
| 2 x vanilkové náplně Dr. Oetker |