Nutriční hodnoty (Nové brambory s rozhudou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 226 kJ / 1 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,17 g |
| Tuky | 12,78 g |
| – nasycené | 7,36 g |
| – nenasycené | 3,86 g |
| –– mononenasycené | 3,05 g |
| –– polynenasycené | 0,81 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 24,23 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 212,10 g |
| – cukry | 19,14 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg drobnějších nových brambor | Brambor raný | 1000 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 2 vrchovaté lžíce majonézy | Majonéza | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 svazek 1 svazek pažitky (nebo tenkých stonků jarní cibulky) | Pažitka čerstvá | 50 g |
| 1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |