Nutriční hodnoty (Šlehaná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 610 kJ / 2 058 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 47,16 g |
| – nasycené | 11,28 g |
| – nenasycené | 21,90 g |
| –– mononenasycené | 16,98 g |
| –– polynenasycené | 4,92 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 600 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 335,60 g |
| – cukry | 203,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 20 dkg 20 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| kůra i šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| mletá vanilka | Vanilka prášek | |
| 18 dkg 18 dkg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 180 g |