Nutriční hodnoty (Jarní barevný, paprikový perkelt s vepřovým masem a s buharskou zeleninou - Ljutenica)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 9 049 kJ / 2 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 213,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 206,37 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,30 g |
| Tuky | 111,97 g |
| – nasycené | 37,31 g |
| – nenasycené | 63,35 g |
| –– mononenasycené | 41,09 g |
| –– polynenasycené | 22,26 g |
| ––– omega 3 | 2,89 g |
| Vláknina | 28,64 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 7,23 g |
| Sůl | 19,08 g |
| Sacharidy | 66,27 g |
| – cukry | 25,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 - 4 3 - 4 cibule | Cibule čerstvá | 245 g |
| 3 lzice 3 lzice oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 6 6 zampionu | Žampion čerstvý | |
| 800 - 1000 gramu 800 - 1000 gramu veprove plece nebo vepr. kotlet | Vepřová plec | 900 g |
| 4 4 zelene papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 8 8 cherry rajcatek | Rajčata cherry | 240 g |
| 1 1 steril. bulharska zelenina - Ljutenica | Zelenina směs sterilovaná | |
| 200 ml 200 ml bujónu nebo vyvaru | Bujón hovězí | 200 g |
| sul | Sůl mořská | |
| pepr | Pepř černý | |
| 3 - 4 strouzky 3 - 4 strouzky cesneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| skrobova moucka nbeo mouka na zahusteni | Bramborový škrob | |
| 3 3 jarni cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| mleta sladka cervena paprika | Paprika červená sušená |