Nutriční hodnoty (Mátová roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 349 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,52 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 116,84 g |
– nasycené | 64,16 g |
– nenasycené | 39,53 g |
–– mononenasycené | 33,92 g |
–– polynenasycené | 5,61 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 235,04 g |
– cukry | 175,44 g |
––– laktóza | 11,34 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
120 g 120 g tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 120 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru moučka | Cukr bílý | 62.5 g |
1 1 želatinový ztužovač (za studena, 50 g) | Ztužovač želatinový | |
zelená potravinářská barva | E142 - Zeleň S | |
1 sáček 1 sáček mátového čaje | Čaj list máty peprné | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% |