Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mátová roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 349 kJ /
2 235 kcal
Bílkoviny59,52 g
– z toho živočišné bílkoviny51,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky116,84 g
– nasycené64,16 g
– nenasycené39,53 g
–– mononenasycené33,92 g
–– polynenasycené5,61 g
––– omega 30,91 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 522 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy235,04 g
– cukry175,44 g
––– laktóza11,34 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
80 g 80 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 80 g
250 ml 250 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
120 g 120 g tučného tvarohu Tvaroh plnotučný 120 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru moučka Cukr bílý 62.5 g
1 1 želatinový ztužovač (za studena, 50 g) Ztužovač želatinový
zelená potravinářská barva E142 - Zeleň S
1 sáček 1 sáček mátového čaje Čaj list máty peprné
čokoláda Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.