Nutriční hodnoty (Palačinky s vůní skořice s čokoládou a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 777 kJ / 1 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 57,18 g |
| – nasycené | 28,25 g |
| – nenasycené | 19,89 g |
| –– mononenasycené | 16,66 g |
| –– polynenasycené | 3,23 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 584 mg |
| Sodík | 464 mg |
| Sůl | 1,02 g |
| Sacharidy | 164,70 g |
| – cukry | 160,30 g |
| ––– laktóza | 28,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| hladkou mouku (dle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | |
| směs koření na jablkový závin | Perníkové koření | |
| 2 PL 2 PL cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| Vaječný koňak | Likér vaječný | |
| skořice mletá | Skořice ceylonská mletá |