Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 833 kJ /
438 kcal
Bílkoviny16,62 g
– z toho živočišné bílkoviny10,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,42 g
Tuky14,82 g
– nasycené3,78 g
– nenasycené10,11 g
–– mononenasycené7,28 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,65 g
Vláknina9,41 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 529 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy56,80 g
– cukry27,18 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 jehněčí plíčky
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
celý černý pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 dl 3 dl vývaru z jehněčích plíček Plíce jehněčí
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.