Nutriční hodnoty (Kačenčin ovocný dortík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 636 kJ / 1 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,01 g |
| Tuky | 31,78 g |
| – nasycené | 7,68 g |
| – nenasycené | 14,91 g |
| –– mononenasycené | 11,47 g |
| –– polynenasycené | 3,45 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 5,92 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 281,32 g |
| – cukry | 247,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1/2 1/2 másla | Máslo kravské | 0.5 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 230 g 230 g nakrájených jahod | Jahody čerstvé | 230 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé | Želatina cukrářská |