Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jarní velikonoční nádivka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 561 kJ /
1 807 kcal
Bílkoviny235,44 g
– z toho živočišné bílkoviny235,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky88,23 g
– nasycené22,84 g
– nenasycené41,25 g
–– mononenasycené33,60 g
–– polynenasycené7,65 g
––– omega 30,32 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,39 g
Sodík 1,29 g
Sůl2,68 g
Sacharidy17,85 g
– cukry12,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g uzeného prorostlého masa Vepřová kýta 750 g
10-12 10-12 žemlí Houska pšeničná
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
pár kapek kapek citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
petržel (mladé kopřivy, pažitka) Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.