Nutriční hodnoty (Jarní velikonoční nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 561 kJ / 1 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 235,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 235,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 88,23 g |
| – nasycené | 22,84 g |
| – nenasycené | 41,25 g |
| –– mononenasycené | 33,60 g |
| –– polynenasycené | 7,65 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,39 g |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 17,85 g |
| – cukry | 12,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g uzeného prorostlého masa | Vepřová kýta | 750 g |
| 10-12 10-12 žemlí | Houska pšeničná | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| petržel (mladé kopřivy, pažitka) | Petržel kořenová čerstvá |