Nutriční hodnoty (Jarní velikonoční nádivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 561 kJ / 1 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 235,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 235,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 88,23 g |
– nasycené | 22,84 g |
– nenasycené | 41,25 g |
–– mononenasycené | 33,60 g |
–– polynenasycené | 7,65 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,39 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 17,85 g |
– cukry | 12,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g uzeného prorostlého masa | Vepřová kýta | 750 g |
10-12 10-12 žemlí | Houska pšeničná | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
petržel (mladé kopřivy, pažitka) | Petržel kořenová čerstvá |