Nutriční hodnoty (Pstruh jako mandle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 167 kJ / 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,75 g |
| Tuky | 48,35 g |
| – nasycené | 18,15 g |
| – nenasycené | 29,65 g |
| –– mononenasycené | 19,05 g |
| –– polynenasycené | 10,60 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,24 g |
| – cukry | 0,74 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 pstruzi | Pstruh | |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |