Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mazanec Albert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie26 941 kJ /
6 439 kcal
Bílkoviny174,45 g
– z toho živočišné bílkoviny48,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny125,85 g
Tuky133,78 g
– nasycené42,05 g
– nenasycené76,72 g
–– mononenasycené35,08 g
–– polynenasycené41,64 g
––– omega 31,27 g
Vláknina47,01 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,19 g
Sůl5,24 g
Sacharidy1 069,20 g
– cukry384,96 g
––– laktóza19,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 1000 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
150 g 150 g rozinek Rozinky 150 g
42 g 42 g čerstvého droždí (1 kostka) Droždí pekařské lisované 42 g
400 ml 400 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové kůry Citronová kúra čerstvá 2.5 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 1 vrchovatá lžíce sádla Sádlo vepřové
4 lžíce 4 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 44 ml
vejce na potření Vejce slepičí
mandle na ozdobu Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.