Nutriční hodnoty (Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 531 kJ / 605 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 16,80 g |
| – nasycené | 10,68 g |
| – nenasycené | 5,88 g |
| –– mononenasycené | 5,24 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 28,66 g |
| – cukry | 10,66 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší porce kapra | Kapr | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| 200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 0,5 l 0,5 l bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |