Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 531 kJ /
605 kcal
Bílkoviny3,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky16,80 g
– nasycené10,68 g
– nenasycené5,88 g
–– mononenasycené5,24 g
–– polynenasycené0,64 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy28,66 g
– cukry10,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší porce kapra Kapr
pórek Pórek čerstvý
200 g 200 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 200 g
1 1 avokádo Avokádo čerstvé
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
0,5 l 0,5 l bílého vína Víno bílé suché 500 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.