Nutriční hodnoty (Kapr z e-mailu - na zelenině a avokádu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 531 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 16,80 g |
– nasycené | 10,68 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 5,24 g |
–– polynenasycené | 0,64 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 28,66 g |
– cukry | 10,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší porce kapra | Kapr | |
pórek | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
0,5 l 0,5 l bílého vína | Víno bílé suché | 500 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |