Nutriční hodnoty (Květák plněný masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 344 kJ / 1 994 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 146,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 114,44 g |
– nasycené | 53,30 g |
– nenasycené | 54,12 g |
–– mononenasycené | 44,10 g |
–– polynenasycené | 10,02 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 3,35 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 11,26 g |
Sacharidy | 83,85 g |
– cukry | 30,15 g |
––– laktóza | 26,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
300 g 300 g mletého mäsa | Vepřový ořez | 300 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
300 g 300 g tvrdého sýra vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
olej | Olej řepkový | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |