Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa plněná klobásovou fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 984 kJ / 2 864 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 556,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 554,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 58,46 g |
| – nasycené | 25,20 g |
| – nenasycené | 28,27 g |
| –– mononenasycené | 14,74 g |
| –– polynenasycené | 13,54 g |
| ––– omega 3 | 4,06 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,68 g |
| Sodík | 4,96 g |
| Sůl | 11,77 g |
| Sacharidy | 26,15 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 2100 g |
| 2 ks 2 ks klobásky dle vlastního výběru (použita Borotická klobása) | Klobása | 440 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| řapíkatý celer | Celer řapíkatý | |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| světlá instantní jíška | Jíška světlá instantní |