Nutriční hodnoty (Levný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 606 kJ / 3 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,25 g |
| Tuky | 98,03 g |
| – nasycené | 23,95 g |
| – nenasycené | 66,83 g |
| –– mononenasycené | 40,43 g |
| –– polynenasycené | 26,40 g |
| ––– omega 3 | 2,24 g |
| Vláknina | 48,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 648,50 g |
| – cukry | 130,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
| 750 g 750 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2,5 dl 2,5 dl horké vody | Voda | 250 ml |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| ovesné vločky nebo strouhanka | Vločky ovesné | |
| cukr | Cukr bílý | |
| se skořicí | Skořice ceylonská |