Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levný štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 606 kJ /
3 969 kcal
Bílkoviny98,93 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny90,25 g
Tuky98,03 g
– nasycené23,95 g
– nenasycené66,83 g
–– mononenasycené40,43 g
–– polynenasycené26,40 g
––– omega 32,24 g
Vláknina48,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy648,50 g
– cukry130,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g Hery Margarín 120 g
750 g 750 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2,5 dl 2,5 dl horké vody Voda 250 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
ovesné vločky nebo strouhanka Vločky ovesné
cukr Cukr bílý
se skořicí Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.