Nutriční hodnoty (Levný štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 606 kJ / 3 969 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 90,25 g |
Tuky | 98,03 g |
– nasycené | 23,95 g |
– nenasycené | 66,83 g |
–– mononenasycené | 40,43 g |
–– polynenasycené | 26,40 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 48,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 648,50 g |
– cukry | 130,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
750 g 750 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2,5 dl 2,5 dl horké vody | Voda | 250 ml |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
ovesné vločky nebo strouhanka | Vločky ovesné | |
cukr | Cukr bílý | |
se skořicí | Skořice ceylonská |