Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 544 kJ / 5 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,20 g |
| Tuky | 245,58 g |
| – nasycené | 140,54 g |
| – nenasycené | 93,96 g |
| –– mononenasycené | 78,74 g |
| –– polynenasycené | 15,22 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 30,80 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 849 mg |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 691,10 g |
| – cukry | 359,80 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| višně naložené v rumu (nemusí být) | Višně čerstvé | |
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 380 g 380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 380 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
| 20 g 20 g plátků mandlí | Mandle loupané | 20 g |
| marmeláda (nemusí být) | Marmeláda jahodová |