Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 22 544 kJ / 5 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,20 g |
Tuky | 245,58 g |
– nasycené | 140,54 g |
– nenasycené | 93,96 g |
–– mononenasycené | 78,74 g |
–– polynenasycené | 15,22 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 691,10 g |
– cukry | 359,80 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
380 g 380 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 380 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
20 g 20 g plátků mandlí | Mandle loupané | 20 g |
marmeláda (nemusí být) | Marmeláda jahodová |