Nutriční hodnoty (Znojemská omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 091 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 94,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,91 g |
| Tuky | 19,99 g |
| – nasycené | 3,91 g |
| – nenasycené | 11,82 g |
| –– mononenasycené | 9,20 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 8,56 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 38,10 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g vepřového masa | Vepřová kýta | 450 g |
| 150 g 150 g sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| kmín mletý (nebo drcený) | Kmín mletý | |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky (nemusí být) | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |