Nutriční hodnoty (Těstovinový salát se zeleninou, fazolema a koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 233 kJ / 56 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,45 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 velký bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| několik několik cherry rajčat | Rajčata cherry | |
| 1 1 středně velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2-3 kusy 2-3 kusy ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| kuřecí maso (vařené nakrájené na kostičky) | Kuře prso | |
| 1 KL 1 KL sterilovaného kopru | Kopr nať sterilovaná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |