Nutriční hodnoty (Tvarohové taštičky plněné kousky jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 18
| Energie | 13 585 kJ / 3 247 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,80 g |
| Tuky | 192,65 g |
| – nasycené | 116,34 g |
| – nenasycené | 68,18 g |
| –– mononenasycené | 59,96 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 1,01 g |
| Vláknina | 17,70 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 308,85 g |
| – cukry | 160,80 g |
| ––– laktóza | 8,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 200 g 200 g měkkého tvarohu z kostky | Tvaroh polotučný | 200 g |
| 200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
| 100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžička 2 lžička kypřicího prášku | Kypřící prášek | 10 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| moučkový cukr (na obalení) | Cukr bílý |