Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový krém s krutonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 599 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
| Tuky | 19,52 g |
| – nasycené | 11,50 g |
| – nenasycené | 7,17 g |
| –– mononenasycené | 4,07 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 552 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 87,63 g |
| – cukry | 8,30 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 větších brambor | Brambor zimní | 250 g |
| svazek svazek ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 l 1 l drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 1000 ml |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 4 krajíce 4 krajíce toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 80 g |
| olej | Olej řepkový |