Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 227 kJ /
2 922 kcal
Bílkoviny54,69 g
– z toho živočišné bílkoviny26,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,30 g
Tuky66,78 g
– nasycené32,58 g
– nenasycené26,05 g
–– mononenasycené21,74 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 30,32 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 376 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy513,80 g
– cukry327,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g krystalový cukr Cukr bílý 150 g
150 g 150 g práškový cukr Cukr bílý 150 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
300 g 300 g rybízu (nebo jiného libovolného ovoce) Rybíz červený čerstvý 300 g
skořicový cukr Cukr skořicový
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.