Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 227 kJ / 2 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,30 g |
Tuky | 66,78 g |
– nasycené | 32,58 g |
– nenasycené | 26,05 g |
–– mononenasycené | 21,74 g |
–– polynenasycené | 4,31 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 23,70 g |
Cholesterol | 905 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 513,80 g |
– cukry | 327,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
3 3 vajíčka | Vejce slepičí | 210 g |
150 g 150 g krystalový cukr | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g práškový cukr | Cukr bílý | 150 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
300 g 300 g rybízu (nebo jiného libovolného ovoce) | Rybíz červený čerstvý | 300 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |