Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Extra projahodovaný řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 640 kJ /
1 109 kcal
Bílkoviny36,24 g
– z toho živočišné bílkoviny36,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky60,18 g
– nasycené10,70 g
– nenasycené41,19 g
–– mononenasycené30,39 g
–– polynenasycené10,80 g
––– omega 32,82 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 795 mg
Sodík 478 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy105,60 g
– cukry98,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 PL 3 PL krupicového cukru Cukr bílý 36 g
3 3 vrchovaté PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
pár kapek kapek vanilkové esence Aroma vanilkové
3 PL 3 PL vřelé vody Voda 54 ml
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
hrst hrst jahod na drobno pokrájených Jahody čerstvé
1 1 práškový pudink s příchutí jogurtovou Puding v prášku
4 PL 4 PL krupicového cukru Cukr bílý 48 g
hrst hrst jahod na drobno Jahody čerstvé
1 1 červený tvaroh Tvaroh plnotučný
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
prášková želatina uvařená dle návodu na sáčku sáčku Želatina vepřová
jahody na ozdobu Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.