Nutriční hodnoty (Extra projahodovaný řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,18 g |
– nasycené | 10,70 g |
– nenasycené | 41,19 g |
–– mononenasycené | 30,39 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 795 mg |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,41 g |
Sacharidy | 105,60 g |
– cukry | 98,70 g |
––– laktóza | 14,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 PL 3 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
3 3 vrchovaté PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
pár kapek kapek vanilkové esence | Aroma vanilkové | |
3 PL 3 PL vřelé vody | Voda | 54 ml |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
hrst hrst jahod na drobno pokrájených | Jahody čerstvé | |
1 1 práškový pudink s příchutí jogurtovou | Puding v prášku | |
4 PL 4 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
hrst hrst jahod na drobno | Jahody čerstvé | |
1 1 červený tvaroh | Tvaroh plnotučný | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
prášková želatina uvařená dle návodu na sáčku sáčku | Želatina vepřová | |
jahody na ozdobu | Jahody čerstvé |