Nutriční hodnoty (Extra projahodovaný řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,18 g |
| – nasycené | 10,70 g |
| – nenasycené | 41,19 g |
| –– mononenasycené | 30,39 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 2,82 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 478 mg |
| Sůl | 1,41 g |
| Sacharidy | 105,60 g |
| – cukry | 98,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 PL 3 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 36 g |
| 3 3 vrchovaté PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| pár kapek kapek vanilkové esence | Aroma vanilkové | |
| 3 PL 3 PL vřelé vody | Voda | 54 ml |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| hrst hrst jahod na drobno pokrájených | Jahody čerstvé | |
| 1 1 práškový pudink s příchutí jogurtovou | Puding v prášku | |
| 4 PL 4 PL krupicového cukru | Cukr bílý | 48 g |
| hrst hrst jahod na drobno | Jahody čerstvé | |
| 1 1 červený tvaroh | Tvaroh plnotučný | |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| prášková želatina uvařená dle návodu na sáčku sáčku | Želatina vepřová | |
| jahody na ozdobu | Jahody čerstvé |