Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie6 322 kJ /
1 511 kcal
Bílkoviny53,20 g
– z toho živočišné bílkoviny29,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,00 g
Tuky81,80 g
– nasycené38,89 g
– nenasycené41,80 g
–– mononenasycené28,27 g
–– polynenasycené13,53 g
––– omega 30,10 g
Vláknina57,06 g
Cholesterol 194 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,35 g
Sacharidy111,40 g
– cukry50,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hříbků (zamrazených z loňského roku) Hřib čerstvý 300 g
200 g 200 g výborných domácích klobásek Klobása 200 g
4 lžíce 4 lžíce sádla Sádlo vepřové 60 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
2 lžíce 2 lžíce červené gulášové papriky Paprika sladká 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce červené kapie naložené Paprika červená čerstvá
1-2 1-2 feferonky Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 ml 200 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
2 2 malé cibule na ozdobu Cibule čerstvá 140 g
1 1 paprika zelená Paprika zelená čerstvá
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na zahuštění nebo Solamyl Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
masox Bujón hovězí
houbové koření (není nutné) Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.