Nutriční hodnoty (Zauzená klobása a hříbky v gulášové omáčce s pivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 6 322 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 81,80 g |
– nasycené | 38,89 g |
– nenasycené | 41,80 g |
–– mononenasycené | 28,27 g |
–– polynenasycené | 13,53 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 57,06 g |
Cholesterol | 194 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 111,40 g |
– cukry | 50,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hříbků (zamrazených z loňského roku) | Hřib čerstvý | 300 g |
200 g 200 g výborných domácích klobásek | Klobása | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 60 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce červené gulášové papriky | Paprika sladká | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce červené kapie naložené | Paprika červená čerstvá | |
1-2 1-2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
2 2 malé cibule na ozdobu | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky na zahuštění nebo Solamyl | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
masox | Bujón hovězí | |
houbové koření (není nutné) | Provensálské koření |