Nutriční hodnoty (Opékaná mrkvička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 372 kJ / 89 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 0,50 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 200 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| koření (pikantní, salátové, grilovací, italské, česnekové...) | Pepř černý |